Hoe The Virtue of My Escape Room spel

Virtuele escape room

Ben je klaar om je verhaal te delen? Ben je op zoek om nieuwe en andere dingen te ontdekken? Iedereen weet dat escape rooms geweldig zijn voor het creatief oplossen van problemen, persoonlijke groei, en leren hoe te overleven in een bedreigende wereld.

Maar wat is een “herstelkamer” en hoe kun je die zo inrichten dat je team van overlevenden zich veilig en geborgen voelt? Gelukkig is er veel informatie over dit onderwerp te vinden. Met zoveel sites die eraan gewijd zijn, is het geen wonder dat spelers expert zijn geworden in het samenvoegen van hun solo-avontuur tot een meeslepende co-op ervaring. En met de opkomst van de game room als ontsnappingsmogelijkheid, is dit het perfecte moment om het opnieuw te verkennen! Hier zijn enkele tips over hoe je er het beste van kunt maken.

Plan je kamer voordat je hem inricht.

Het planningsproces voor een virtuele escape room is essentieel. Je moet beslissen over de indeling, de muren en het aantal mensen dat je gaat bedienen. Dit zal beslissen over het gevoel van de kamer, het decor en de muren. Hoe exacter het ontwerp, hoe authentieker de ervaring. Dit helpt er ook voor te zorgen dat iedereen zich veilig en geborgen voelt in zijn ruimte. U moet ook de activiteiten plannen die in de kamer zullen plaatsvinden, zoals hoe lang het zal duren om door elke deur te gaan, wie er in de kamer zal zijn, en wat er zal gebeuren als er een deur wordt geopend. Het is aan te bevelen om met een schone lei te beginnen. Begin met het maken van een plan voor de kamer.

Zo voorkom je dat je te veel ideeën hebt en creëer je een echt déjà vu-gevoel voor de spelers als ze de kamer binnengaan en de muren en het plafond beginnen te verkennen. Het decor kan helpen om de kamer een meer persoonlijk gevoel te geven. In het ideale geval weerspiegelt het het thema van de kamer of de stemming in de kamer. Als de kamer niet je belangrijkste focus is, kunnen andere spelers zich nog steeds thuis voelen in de kamer.

Begin met een schone lei.

Als je een belang hebt in het thema van de kamer, of als de kamer niet je belangrijkste focus is, is het makkelijk om over alles na te denken. Begin met een schone lei. Dit geeft je de juiste hoeveelheid tijd om je hoofd rond de kamer te krijgen en alle activiteiten te plannen die er plaats zullen vinden. Als u een specifieke aanpak voor de hele kamer hebt gepland, begin dan met een schone lei. Dit helpt een gefragmenteerde visie te voorkomen en zorgt ervoor dat iedereen zich veilig en welkom voelt in zijn ruimte.

Fsm bracht het concept van een escape room naar een nieuw niveau. De kamers waren niet alleen voor overlevenden, maar voor de hele gemeenschap. De kamers waren een ontsnapping voor overlevenden en een bron van inspiratie voor hun verhalen. Je hoeft niet per se een overlevings- of herstelkamer te zijn, maar een kamer die een ontsnapping biedt voor zijn leden en hen aanmoedigt om op een nieuwe manier over hun leven na te denken, zal een veel gemakkelijker start zijn dan wanneer je vastzit in een statische kamer en iedereen zich afvraagt waar de lol is.

Veel plezier, niemand zal het spel zien.

Als je een overlevingsspel speelt en naar “FDM” luistert op weg naar de deur, bereid je dan voor om onderweg wat plezier te hebben. Er zullen trapeze, hindernisbaan, hindernisbaan en ontsnappingskamers zijn. Sommige kamers kunnen vereisen dat spelers circuskostuums dragen en levende dieren op de backboard dragen. Sommige kamers hebben houten planken met echte menselijke lichaamsdelen erop.

Sommige kamers kunnen puzzels met geen oplossingen anders dan wachten tot de oplossing wordt ontdekt door de speler. Sommige kamers kunnen dierenhuiden hebben die gebruikt worden als dekking voor de speler terwijl hij door de kamer rent op zoek naar zijn uitweg. Sommige kamers kunnen vereisen dat de overlevende vlucht voor schijnbaar gibs en honden of dat ze gedwongen worden menselijk voedsel te eten te geven. Al deze kamers zijn bedoeld om op hun eigen manier te beleven.